Het Financieringshuis

Laten we beginnen met te vertellen waar wij van Het Financieringshuis voor staan. Want wie zijn we en waar staan we voor? Wij bieden een totaalconcept aan financiële diensten waarmee we zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen. Concreet betekent dit dat we vanaf de kennismaking, de financieringsaanvraag tot aan het daadwerkelijk afsluiten daarvan jou intensief begeleiden. Daarbij mag je op onze jarenlange ervaring en expertise vertrouwen. Het Financieringshuis verstrekt adviezen op maat, zoekt naar oplossingen en regelt voor jou een financiering die uitstekend past bij jouw omstandigheden en je bestedingsdoel. Neem een kijkje op onze website en je bemerkt dat ons financieringsaanbod jouw verwachtingen overstijgt! Nieuwe auto nodig? Geld nodig voor een caravan of camper? Onvoordelige leningen bundelen in één goedkopere lening? Of op zoek naar meer financiële armslag? Neem contact op met één van onze lease- of kredietspecialisten! Zij staan je bij met raad, daad en advies en helpen jouw droom te verwezenlijken!

Financieringsspecialist

Het Financieringshuis heeft een gevarieerd aanbod van financieringen in huis. Deze financieringen zijn tot in precisie af te stemmen op je persoonlijke situatie, wensen en je leendoel. Onze leningen kan je bijvoorbeeld inzetten voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, verbouwing/renovatie of vernieuwing van je woning tot en met de financiering van zonnepanelen en alles daartussenin.

Financial Lease specialist

Ben je toe aan een nieuwe of gebruikte auto en zoek je daarvoor een geschikte financiering? Leasen biedt veel voordelen! Het Financieringshuis is financial lease specialist en helpt MKB'ers en ZZP'ers aan een geschikte autofinanciering. Ook starters kunnen bij ons terecht voor financial lease.

Vergunning Autoriteit Financiële Markten

De AFM is een zelfstandig bestuursorgaan. Het noemt zich dé Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten. Financiële dienstverleners, waaronder Het Financieringshuis, staan onder streng toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Ondanks dat de AFM een autonoom bestuursorgaan is, is de minister van Financiën in politieke zin de eindverantwoordelijke. Als vergunninghouder van de AFM zijn wij verplicht ten alle tijden correct te handelen en onze klanten van de juiste informatie voorzien. Onze vergunning is te vinden onder het vergunningsnummer 12011010. Het Financieringshuis is daarnaast ook aangesloten bij de Kifid. Voor meer informatie over onze dienstverlening raden we je aan om ons Dienstverleningsdocument te raadplegen.

Waar kunnen wij je mee helpen?