Findio Persoonlijke Lening. Lees hier alle informatie!

Voor wie is de persoonlijke lening geschikt? Met een persoonlijke lening bouw je gegarandeerd 100% zekerheid in. Deze leenvorm is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar financiële zekerheid. De persoonlijke lening kent een vaste looptijd en rente. Je sluit deze lening af voor een vast leendoel. Want combineer je deze financiering met een vast leendoel zoals een auto, dan zijn de totale kosten die je maakt vooraf duidelijk. Je moet minimaal 21 jaar zijn en maximaal 74 jaar oud om deze lening te kunnen afsluiten. Een vereiste is daarnaast dat je leent voor een vast leendoel. Deze geldlening is minder geschikt voor mensen met een terugkerende geldbehoefte.

De persoonlijke lening staat voor zekerheid

De persoonlijke lening is de meest ideale leenvorm voor mensen die eenmalig een grotere uitgave willen doen. De lening wordt bij ons meestal aangevraagd voor het kopen van een auto. Voor een dergelijke uitgave is het van te voren duidelijk welk geldbedrag je daarvoor nodig hebt.

Wat de kenmerken van persoonlijke leningen zijn lees je hieronder:

  • Een vaste looptijd (vooraf is het duidelijk wanneer je de lening hebt afgelost)
  • Een vaste rente (je weet altijd hoeveel rente je maandelijks betaalt)
  • Je weet dus ook wat je maandbedragen zijn die je betaalt
  • En dus hoeveel geld je maandelijks (rente + aflossing) voor de lening opzij moet zetten

Persoonlijke lening: een iets hogere rente

Het is goed om te weten dat de rente van persoonlijke leningen meestal iets hoger is dan die van doorlopende kredieten. En heb je eenmaal bedragen afgelost? Dan kan je deze niet weer opnieuw opnemen. 

Lening afsluiten bij Findio.nl of Het Financieringshuis?

Natuurlijk is iedereen vrij om te bepalen waar hij een lening afsluit. Een persoonlijke lening kan je bijvoorbeeld afsluiten bij Findio.nl. Findio is een dochteronderneming van Interbank. Een mogelijk nadeel van het afsluiten van een financiering bij Findio.nl is dat je alles zelf moet regelen. Vraag jezelf af of je daar wel zo geschikt voor bent... Want we praten in dit geval wel over een erg belangrijke financiële verplichting die je aangaat! Bij Het Financieringshuis word je echter van begin tot eind geadviseerd en bijgestaan door ervaren adviseurs. Zij bemiddelen tussen jou en Interbank en halen de hete kastanjes uit het vuur! 

Doorlopend Krediet en flexibiliteit

Is het nog onduidelijk welk geldbedrag je nodig hebt? Geeft het je een veilig gevoel om wat geld achter de hand te hebben? Dan past een doorlopend krediet wellicht beter bij jou dan een persoonlijke lening. Het voordeel van het doorlopend krediet is dat je altijd geld kan opnemen (wel tot aan een limiet). Het geld dat je hebt afgelost mag ook telkens weer opgenomen worden. Voor deze kredietvorm geldt dat je ook minimaal 21 jaar moet zijn maar maximaal 59 jaar oud. Aangezien jij je niet bij Findio.nl persoonlijk hierover kan laten informeren en adviseren, raden we je aan even contact op te nemen met Het Financieringshuis mocht je vragen hebben. 

De persoonlijke lening wordt het meest gebruikt voor .......

Auto  Motor  Caravan of camper  Verbouwing  Zonnepanelen  Restschuld financieren

Waar kunnen wij je mee helpen?