Krachtige beheeromgeving en workflow

Met cms-systeem heb je een beheersysteem om je website verder te beheren. Met ons cms-systeem kun jij pagina's aanmaken en beheren, nieuwsartikelen aanmaken en publiceren, veel gestelde vragen beheren. Daarnaast is het cms-systeem zo ontwikkeld dat jij elke aanvraag, die vanuit je website komt, voor een lease aanvraag met gemak kan beheren. Je kunt gelijk aan de slag zonder dat je technische kennis nodig hebt van websites. Wij proberen voor autodealers het beheerproces en de aanvragen van je klanten zo gemakkelijk te maken, zodat jij als autodealer alle voordelen hebt van een succesvolle website.


 Aanvragen beheren

Bij elk aanvraag houden wij jouw op de hoogte van het financieel akkoord. Zo kun je sneller je occasion verkopen.

 Proforma offertes

Je kan voor elk klant een proforma offerte opstellen en beheren. Professioneel en met eenvoud een lease aanvragen.

 Calculators

Benieuwd welke maandtermijn bij een occasion hoort? Maak een simpele berekening voor je klanten.

 Analyses

Hoe loopt mijn website, hoeveel aanvragen heb ik ontvangen? Wij maken het voor jou als autobedrijf inzichtelijk.

 

 Website beheren

Wil jij je klanten meer bedrijfsinformatie geven of verder uitbreiden? Maak met gemak nieuwe pagina's aan of pas ze aan.

 Berichten plaatsen

Zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf? Publiceer met gemak je nieuwsberichten op je website en deel ze op social media.

 Afspraken beheren

Beheer al je (proefrit, afspraak en vragen) contact momenten die via de website ontvangt. Zo vergeet je nooit meer om een klant te woord te staan.

 Multi website

Ben jij actief in zowel Nederland als het buitenland? Of heb je meerdere websites? Beheer meerdere websites met 1 beheeromgeving.