Lening offerte aanvragen


U kunt lenen

0,-Totaal kredietbedrag
0,00
Slottermijn
0,00
Vaste debet-rentevoet/Jaarlijkse kosten-percentage
%
Duur van uw overeenkomst
Maanden
Totaal te betalen bedrag
0,00
Maandelijks termijnbedrag
0,00

Huidige auto inruilen op een financial lease occasion of bedrijfswagen
Rijdt u op dit moment in een voertuig waar u niet zo tevreden mee bent, bijvoorbeeld omdat de wagen niet meer aan uw eisen voldoet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw wagen bij ons bedrijf in te ruilen.

Vul de gegevens van de auto hieronder in en verstuur de lease aanvraag. De adviseur neemt binnen 1 werkdag contact met u op.


Voordat uw aanvraag verstuurd kan worden, dient u akkoord te gaan met het onderstaande:
Met het versturen van deze aanvraag geeft u toestemming voor het digitaal verwerken van uw persoonlijke gegevens in ons systeem. Lees hier meer over onze privacyverklaring.

 

Werkwijze

Stap 1.Vul het lening offerte formulier zo goed mogelijk in

Vul het aanvraagformulier lenen zo compleet en waarheidsgetrouw in.

Stap 2. Je wordt gebeld over de mogelijkheden

De adviseur van Het Financieringshuis neemt binnen 24 uur contact met je op voor verdere informatie en neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken en daarnaast om je te voorzien van alle relevante lening informatie.

Stap 3. Benodigde documenten opsturen

Om je advies te geven, afgestemd op je persoonlijke en financiële situatie, verzoekt de adviseur je om belangrijke informatie aan te leveren. Aan de hand van de aangeleverde documenten ontvang je van Het Financieringshuis een  lening offerte afgestemd op je wensen, en je persoonlijke en financiële situatie.

Stap 4. Je ontvangt jouw lening offerte

Je controleert het adviesrapport en de lening offerte op juistheid en neemt bij eventuele vragen contact op met de adviseur. Indien je het eens bent met de uitgebrachte lening offerte dan stuur je deze per post naar Het Financieringshuis.

Stap 5. Je ontvangt het geld op je rekening

Het Financieringshuis zorgt ervoor dat het geld binnen enkele dagen op je rekening wordt bijgeschreven.

Het Financieringshuis is al sinds 1999 actief in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aan consumenten. Handelen vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, en wederzijds respect kenmerken onze dienstverlening.

Waar kunnen wij je mee helpen?