Geld lenen voor het verbouwen van je huis

Verhuizen of toch maar verbouwen? In bepaalde gevallen is het verbouwen van een huis verstandiger dan verhuizen. Ten eerste hoef je niet te verhuizen, wat al een hele klus op zich is, met alle bijkomende klussen van dien en als de plek waar je woont je goed bevalt is dat een voordeel op zich. Maar het kan ook zijn dat je er in financieel opzicht op achteruit gaat als je verhuist. Bijvoorbeeld omdat je de woning met verlies moet verkopen. Hoe het ook zij, een verbouwing is meestal geen slechte investering. Maar hoe vang je de kosten hiervan op?

Verbouwing huis en geld lenen

Lukt het niet om geld te sparen en de verbouwing met eigen middelen te bekostigen? Bijna iedereen kiest ervoor om voor een verbouwing geld te sparen. Belangrijk is het om wel de juiste financiering af te sluiten voor de verbouwing van je huis. Doorgaans kiest het grote publiek voor ons Eigen Woning Voordeel Financiering en nauwelijks tot nooit voor een doorlopend krediet. Het Financieringshuis kan je hierbij helpen de juiste financieringsvorm af te sluiten. Daarbij heb je de zekerheid dat we voor jou de meest voordelige lening zoeken en informeren we je over de rentetarieven en tegen welke voorwaarden je geld leent. Lenen voor een verbouwing? Bij ons leen je voordelig en dat tegen de beste voorwaarden!

Waarom persoonlijke lening kiezen voor verbouwing huis?

Ook al liggen de rentetarieven voor persoonlijke leningen boven die van hypotheken, toch is het in vrijwel alle gevallen voordeliger om niet je hypotheek te verhogen maar te kiezen voor een persoonlijke lening en daarmee je verbouwing te financieren. Zo betaal je geen extra hoge advieskosten en is de rente doorgaans fiscaal aftrekbaar. De leenadviseurs van het Financieringshuis kunnen je haarfijn uitleggen waarom je het beste voor ons Eigen Woning Voordeel Financiering kunt kiezen. Overigens moet je bij het afsluiten van deze lening er wel rekening mee houden dat je deze binnen een aantal jaren moet aflossen. Wat ons betreft valt het doorlopend krediet af als optie. Vraag de adviseur naar de opties van financieren. 

Opstalverzekering

Belangrijk: Heb je eenmaal je woning verbouwt? Dan is deze waarschijnlijk ook in waarde gestegen. De kans is groot dat je daarom je opstalverzekering moet aanpassen.

Eigen Woning Voordeel Financiering aanvragen »

Waar kunnen wij je mee helpen?