Wie kan er deelnemen?

Wij bieden autobedrijven en lease-intermediairs de mogelijkheid om deel te nemen aan ons succesvolle online B2B-concept. Als businesspartner ga je met ons een unieke samenwerking aan. Het Financieringshuis zorgt ervoor dat je meer omzet behaald met onze unieke mogelijkheden en tools. Als businesspartner ontvang jij de juiste tools om jouw klanten een financiering en/of financial lease aan te bieden.Wij nemen ook direct de aanvragen voor deze financieringen en/of financial lease in behandeling. Dit proces verloopt geheel geautomatiseerd. Wij geven jou en je klanten een optimale dienstverlening waarbij snelheid, acceptatie en service doorslaggevend zijn voor jouw succes.

 Voor autobedrijven

Wij bieden autobedrijven diverse geautomatiseerde oplossingen aan en zorgen ervoor dat jou complete bedrijfsvoorraad wordt doorgelinkt met onze autoportalen. Doordat wij een groot online netwerk aan financieringswebsites hebben, is de kans groot dat jou occasion via ons verkocht kan worden.

Daarnaast bieden wij je klanten de mogelijkheid om een financiering of financial lease te berekenen en aan te vragen. Dit alles is volledig geautomatiseerd zodat jij er geen administratief omkijken meer aan hebt.

Bekijk pakketten Bekijk mogelijkheden

 Voor lease-intermediairs

Voor een succesvolle samenwerking bieden wij een uniek samenwerking met intermediairs. Jij als lease adviseur krijgt de mogelijkheid om je eigen netwerk aan dealers te werven. Wij zullen dan jou als intermediair van de juiste tools voorzien om je dealers te kunnen voorzien van functionele en moderne technieken.

Het uitgangspunt zal dan zijn dat jij als intermediair zijn dealers een financiële website kan aanbieden en hun financiele vraagstukken kan beantwoorden en jij hier voor hun in kan bemiddelen.

Bekijk de mogelijkheden als een intermediair »