Geld lenen voor een nieuwe of gebruikte auto

Een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen kan nogal in de papieren lopen. Vaak wordt dan ook voor een dergelijke aanschaf gebruik gemaakt van een autofinanciering. Autofinancieringen kunnen zowel door ondernemers als door particulieren aangevraagd worden. De persoonlijke lening is als financiering voor een nieuwe of gebruikte auto het meest ideaal en deze leensoort wordt dan ook vrijwel altijd voor deze aanschaf aangevraagd. Verstandig is het altijd om je vooraf goed te oriënteren. Vraag bij Het Financieringshuis een autolening offertedan is het namelijk meteen duidelijk hoeveel geld je kan lenen voor een auto. Bij Het Financieringshuis leen je altijd tegen de beste voorwaarden!

Hoeveel geld kan je lenen?

Hoeveel geld je kan lenen voor een nieuwe of een gebruikte auto is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is je inkomen een belangrijke factor voor kredietverstrekkers maar even belangrijk is de hoogte van je vaste lasten. Bereken bij Het Financieringshuis wat je verantwoord kunt lenen. Leen trouwens als het even kan nooit het maximale leenbedrag maar zorg voor voldoende speling. Zo kom je niet in de problemen wanneer je een financiële tegenvaller hebt. Ook is het verstandig om rekening te houden met het aantal aflossingstermijnen. Dit is met name belangrijk bij autofinancieringen! Waarom? Na verloop van tijd ben je weer toe aan een andere auto. Voorkom dus dat je auto al lang en breed is afgeschreven terwijl je nog steeds vastzit aan een lening. Laat de looptijd van een lening daarom samenlopen met de levensduur van je auto. Bereken direct hoeveel jij kunt lenen »

Je persoonlijke lening

Voor de financiering van een nieuwe of gebruikte auto, is de persoonlijke lening het meest geschikt. Met deze leenvorm leen je een vast bedrag die je in een keer krijgt uitbetaald. De looptijd, rente en aflossing staan vast en veranderen niet tijdens de looptijd. Met deze leenvorm weet je daarom exact wat de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto je in totaal kost. Tevens kan je de looptijd van de persoonlijke lening laten samenvallen met de levensduur en/of afschrijving van je auto.

Extreem lage rente? Oppassen geblazen!

Sommige aanbieders van autofinancieringen bieden producten aan tegen veel lagere rentetarieven dan andere aanbieders. Het is wel zo dat de verschillen tussen aanbieders onderling redelijk groot kunnen zijn maar maak wel gebruik van je gezonde verstand voordat je besluit een autofinanciering aan te vragen. Sommige kredietverstrekkers werken bijvoorbeeld met verschillende rentetarieven voor bepaalde risicogroepen. Het kan dan zijn dat je naderhand meer gaat betalen... Of je sluit er een overlijdensrisicoverzekering bij af zonder dat je beseft dat je deze kosten erbij op moet tellen.

Autofinanciering afsluiten bij Het Financieringshuis

Een financiering kan je afsluiten bij Het Financieringshuis. Het Financieringshuis staat je bij met adviezen en informatie en begeleid je tijdens de gehele aanvraagprocedure! Bij ons leen je voordelig en transparant! Op de website kan je zelf berekenen hoeveel geld je kan lenen voor de financiering van een nieuwe of gebruikte auto.

Lening offerte auto aanvragen »

Waar kunnen wij je mee helpen?