Geld lenen voor een nieuwe of gebruikte motor

De aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor is natuurlijk bovenal een keuze die je met je verstand maakt. Maar bij echte motorliefhebbers komt er ook veel gevoel bij kijken. Je koopt een motor die bij je persoonlijkheid past. Heel anders dan bij auto's is de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor veelal een gevoelskwestie. Juist dan is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare financiering. Eentje die perfect past bij je motor. Dat wil zeggen: Een lening die is afgestemd op de daadwerkelijke waarde en gebruiksduur van het voertuig.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Daarvoor is de persoonlijke lening uitermate geschikt. Deze lening fungeert als motorlening en kan je aanvragen voor zowel een nieuwe als tweedehands motor. Het Financieringshuis helpt je graag bij het afstemmen van de lening bij je aankoop. Soms wordt ook een beroep gedaan op het doorlopend krediet als financiering voor motoren. Daar gaan we straks iets verder op in. Maar eerst willen we je graag informeren over de persoonlijke lening. Neem eventjes de tijd en ga er goed voor zitten!

Persoonlijke lening afsluiten voor nieuwe of gebruikte motor

Koop een nieuwe motor of een tweedehands motor en gebruik daarvoor een persoonlijke lening die je bij Het Financieringshuis kan aanvragen. De persoonlijke lening is zeer geschikt om als motorlening te dienen. Je sluit deze lening af voor een bedrag die je van te voren afspreekt. Dit bedrag wordt in één keer gestort op je eigen betaalrekening. De einddatum is bekend zoals ook de rente vaststaat. Tezamen met het leenbedrag, het aantal aflossingstermijnen en de rente is het bekend hoeveel geld je per maand moet aflossen. Dit bedrag staat vast en wijkt nooit af. Dankzij al deze vastigheden kan je de persoonlijke lening tot in precisie afstemmen op de gebruiksduur van je toekomstige motor. De persoonlijke lening is daarom meer dan andere leensoorten uitermate geschikt om als motorlening dienst te doen! Heb je echter flexibiliteit nodig? Dan kan je bij Het Financieringshuis ook een doorlopend krediet afsluiten. Voor beide leningen kan je ons aanvraagformulier invullen of je neemt telefonisch contact met ons op. We nemen dan al je vragen door en helpen je de beste persoonlijke lening of doorlopend krediet te bieden.

Doorlopend krediet afsluiten voor nieuwe of tweedehands motor

Een doorlopend krediet is een flexibele lening. Daarmee kan je extra financiële ruimte creëren. Handig is deze lening vooral om onverwachte kosten mee op te vangen. Bijvoorbeeld wanneer je kosten maakt voor een reparatie van je motor of wanneer je nieuwe onderdelen moet betalen. Niets staat vast met het doorlopend krediet. Zo kan de rente variëren, mag je tot een bepaald bedrag onbeperkt opnemen en aflossen en eindigt het contract in principe nooit. De bedragen die je aflost mag je bijvoorbeeld altijd weer opnemen. Welke lening past bij jou? Het doorlopend krediet of toch de persoonlijke lening? Laat je hierover uitgebreid informeren door de financieringsadviseur Het Financieringshuis!

Lening offerte motor aanvragen »

Waar kunnen wij je mee helpen?