Een krachtige website voor jou voor meer omzet

Wij bieden websites zo compleet en commercieel mogelijk aan zodat jij als dealer meer verkoop kan genereren. Voorbeelden hiervan zijn o.a. de voorraadmodule, berekeningsmodules voor financial lease als financieringen en een aanvraagformulier. Hiermee heb jij al dealer geen administratief omkijken naar een particuliere of zakelijke financieringsaanvraag voor een occasion.

Voordelen van een dealerwebsite

 

Voor alle apparaten

De websites die wij leveren zijn volledig geoptimaliseerd voor pc's, tablets en smartphones. Zo ben je op elk apparaat online.

 
 

Berekeningsmodules

Wij leveren de websites afgestemd op jou behoefte en je klanten. Of dit nou een verkoop-, lease- of financieringswebsite moet zijn.

 
 

Voorraad koppeling

De websites kunnen met jou occasions worden gekoppeld met leveranciers als Autosoft, Hexon, Customer Connect en VWE en meer.

 
 

Groot advertentie netwerk

Als businesspartner worden je occasions tevens GRATIS geplaats op al onze advertentie websites.
Bekijk onze advertentie websites »

 
 

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Onze websites zijn voor alle zoekmachines geoptimaliseerd en voldoet aan alle richtlijnen zodat jij als dealer online vindbaar bent.

 
 

Hogere conversie

Met onze berekeningsmodules en aanvraagformulier heb jij gegarandeerd een hogere verkoopconversie.

 
 

Geen administratief omkijken

Door onze geautomatiseerd systeem heb jij geen administratieve handelingen voor de financierings- als de financial lease aanvragen.

 
 

24/7 ondersteuning

Jij als autodealer legt jou focus op het verkoop en wij ondersteunen jou en je klanten m.b.t. een autofinanciering of een financial lease aanvraag.